Café c/ cheirinho!!
Para os descrentes que gozaram com o meu bichinho c/ as caganitas mais caras do mundo!!
“Kopi Luwak are robusta or arabica coffee beans which have been eaten by and passed through the digestive tract of the Common Palm Civet. This process takes place on the islands of Sumatra, Java and Sulawesi in the Indonesian Archipelago.
"Kopi" is the Indonesian word for coffee and "Luwak" is local name of this animal which eats the raw red coffee 'cherries' as part of its usual diet. This animal eats a mixed diet of insects, small mammals and fruits along with the softer outer part of the coffee cherry but does not digest the inner beans, instead excreting them still covered in some inner layers of the cherry.
Locals then gather the beans -- which come through the 'animal stage' fairly intact -- and sell them on to dealers. It is believed that enzymes in the stomach of the civet add to the coffee's flavour through fermentation of some type.”
4 Comments:
Obrigadissima cara amiga, sinto-me muito menos ignorante ;)
Evidentemente vou continuar a sorrir sempre que ouvir a bendita expressão: "café com cheirinho..." eheheheh
Pois...Pois...com quem então Amerterdão.....dão..dão....Pois....hoje em dia viajar...é tão, tão preocupante.....Nada está seguro....Pode acontecer de tudo....Ora são as malas,....ora pássaros que entram nos motores dos aviões....Tanta, tanta coisa...São preocupações legitimas de esta que vos adora...Mas ainda vai correr tanta tinta....
Visualizem um corvo em cima do galho a observar...
Ps. Quero lá saber se o café é cagado...Se for bom e tiver espuma...Já bebi ...merda..pior em muitos cafés chiques..
Beijo
O café daqui da agencia sabe a bosta, por isso deve ser caro. E apenas pago 30 cêntimos por café.
porreiro era ter um animal desses como estimação, dar bagas de café como alimento e ensinar a usar o moinho de café tipo caixa de areia para gatos. Assim era só moer na altura certa.
Im watching you....
hihihi
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